Vindecarea Reconectivă - o explorare care te va duce dincolo de vindecarea energetica, intr-un nou nivel de potențial uman.

Cum să fii în echilibru și să- ți deschizi întregul potențialul fizic, mental, emoțional și spiritual.

Orice te-a atras astazi , aici este un indicator.Fii atent la aceste semene mari sau mici ,te pot atentiona ca ai pasit pe Calea descoperirii de Sine.

Profita de ocazie pentru a merge mai departe  si a primi vindecarea de care ai nevoie.

Daca te simti blocat in emotii sau sentimente , s-ar putea sa fie nevoie sa schimbi ceva in viata de zi cu zi , ceva ce inca nu sesizezi. Frecventele de Vindecare Reconectiva  te  conecteaza  cu  propriul echilibru , echilibru ce iti dezvaluie care este urmatorul  pas.

Te simti neinspirat sau inconfortabil ? Raspunsurile pe care le cauti nu pot fi gasite pe nivelul de gandire pe care au fost generate problemele .Este nevoie sa gandesti  pe un nivel superior de vibratie.

Cum  ai  raspunde  provocarii actuale cunoscand déjà Solutia ?

Vindecarea înseamna a ne aminti cine suntem

Reactivează procese la nivelul ADN-ului;

Vindecarea Reconectiva repara și restructureaza ADN-UL mai rapid decât orice tehnică de vindecare energetica.

Crește conștientizarea și dezvolta abilitățile

Susține creșterea personală, extinderea conștiinței și conștientizarea spirituală.

Instalează încrederea, stima de sine și claritatea

Vindecarea reconectiva este o întoarcere la armonie, la echilibru, la integralitate și claritate mentală

“Reconectarea – Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine.” Dr. Eric Pearl

Ce Este Vindecarea Reconectivă:

Vindecarea Reconectivă este o intoarcere la armonie, echilibru, integralitate si claritate mentala.

Invata sa simti o constientizare mai mare si vei descoperi potentialul tau real.

Vindecarea Reconectivă este o intoarcere la integralitate, este progresul vietii.

În fruntea domeniului său, este un nou nivel de vindecare la care oamenii de știință și cercetătorii consideră că putem avea acces pentru prima dată. Vindecarea Reconectivă® transcende complet tehnicile tradiționale de vindecare energetice. Ne permite să dăm drumul la concept, abordare și chiar nevoia de tehnică în sine, incluzând beneficiile tuturor metodelor de vindecare energetică cunoscute. Nu este nici o terapie și nici un tratament, deoarece nu se concentrează pe simptome. Este ceva mult, mult mai mult.

Vindecarea Reconectiva genereaza vindecari care sunt adesea instantanee.

Nu necesita diagnostic, pasi complicati, proceduri sau ritualuri pur si simplu interactionam cu frecventele de vindecare reconectiva. singurele instrumente necesare sunt constientizarea, constiinta si prezenta voastra.

Vindecarea Reconectivă restaureaza coerenta si armonia in viata noastra.

Vindecarea Reconectiva este primita in cea mai inalta forma atunci cand ne permitem sa renuntam la asteptari.Interactiunea cu spectrul sau complet de frecvente constand din energie, lumina si informatii ne transforma corpurile, inimile, mintile si sufletele - fizic, mental,emotional,spiritual in multe feluri care altfel pot parea imposibile.

Ce spun clienții despre Anișoara

Servicii

Vindecare Reconectiva

Vindecarea Reconectiva ne introduce intr-un set de frecvente care este esenta formei noastre umane celei mai organice. Ea transcende limitarile noastre percepute, abilitatile noastre umane si imaginatia ducandu-ne la noi nivele de constiinta.

Vindecare Reconectiva La Distanta

Vindecarea Reconectiva la distanta contribuie la constiinta, coerenta si armonia vietii tale, a familiei tale, a comunitatii tale. Facilitarea sedintelor la distanta permit sa fiu aproape de tine respectand vindecarea metamorfica si progresul vietii personale.

Reconectarea Personala

Reconectarea este un schimb accelerat de Energie, Lumina si Informatie incluse in Frecventele de vindecare reconectiva. Este o formatiune concentrata pe conectarea a trei sisteme: liniile grilei planetei noastre, liniile meridiane ale corpului uman si reteaua de energie universala. Reconectarea este o experienta unica in viata care te conecteaza la un sistem atemporal de inteligenta.

Simți că totul se schimbă accelerat în jurul tău? Cum te-ai simți să te adaptezi cu ușurință la orice schimbare? Permite-mi să-ți prezint soluția care te ajută să evoluezi cu ușurință și să te bucuri de viață!

Anișoara @ Reconnective Healing

bucurești, târgoviște

și la distanță oriunde în lume.

Strada Maior Ion Alexandrescu, Nr 59

Târgoviste, Dâmbovița 137395

L-V 12:00-19:00