Servicii

Metode noi de vindecare cu rezultate exceptionale care se adreseaza fiintei umane in intregul ei: fizic, mental, emotional si spiritual.

Ce inseamna pentru noi a ne acorda sau a antrena la o frecventa superioara? Cu frecventele reconective ne armonizam cu noile frecvente energetice si incepem sa simtim schimbari in interiorul corpului. Vibratiile se vor inregistra in noi si vor deveni o parte din noi.

Alegi sa simti cum lucreaza frecventele reconective pentru tine? Afla mai multe.

Servicii

Vindecare Reconectiva

Vindecarea Reconectiva ne introduce intr-un set de frecvente care este esenta formei noastre umane celei mai organice. Ea transcende limitarile noastre percepute, abilitatile noastre umane si imaginatia ducandu-ne la noi nivele de constiinta.

Vindecare Reconectiva La Distanta

Vindecarea Reconectiva la distanta contribuie la constiinta, coerenta si armonia vietii tale, a familiei tale, a comunitatii tale. Facilitarea sedintelor la distanta permit sa fiu aproape de tine respectand vindecarea metamorfica si progresul vietii personale.

Reconectarea Personala

Reconectarea este un schimb accelerat de Energie, Lumina si Informatie incluse in Frecventele de vindecare reconectiva. Este o formatiune concentrata pe conectarea a trei sisteme: liniile grilei planetei noastre, liniile meridiane ale corpului uman si reteaua de energie universala. Reconectarea este o experienta unica in viata care te conecteaza la un sistem atemporal de inteligenta.

Viața ta este în impas? Simți că problemele
emoționale te copleșesc și nu au rezolvare?
Lasă-mă pe mine să-ți prezint soluția!

Anișoara @ Reconnective Healing

bucurești, târgoviște

și la distanță oriunde în lume.

Strada Maior Ion Alexandrescu, Nr 59

Târgoviste, Dâmbovița 137395

L-V 12:00-19:00