Izolatii

Spuma Poliuretanica

Spuma din poliuretan asigura o izolatie termica excelenta, prin pulverizare se creeaza un strat cu integritate mare, eliminand riscul de punti termice, in plus, stratul de spuma poliuretanica, format din celule inchise, nu absoarbe umezeala. Spuma are o performanta mult mai buna de izolare termica (coeficient de conductivitate termica lambda) decat materialele traditionale, acest lucru rezulta din faptul ca agentul de pulverizare-spuma de expandare este un produs, care, spre deosebire de aer, nu include vapori de apa, un factor care afecteaza in mod semnificativ performanta termica. Structura din spuma de poliuretan cu celule inchise, elimina libera circulatie a gazului dintre celule, si astfel – fenomenul de transfer de caldura prin convectie. Izolatia cu spuma poliuretanica este mult mai eficace decat vata (minerala, sticla) sau polistiren.

spuma poliuretanica
spuma poliuretanica

Poliuree

Poliureea este un polimer bicomponent (izocianat si un amestec de rasini) care formeaza o pelicula 100% solida, continua si impermeabila, fara efect nociv asupra mediului. Acest material este folosit pentru protectia substraturilor impotriva abraziunii si coroziunii. Poliureea este un produs foarte rezistent, datorita proprietatilor sale mecanice si chimice excelente, este foarte stabil din punct de vedere bacteriologic, foarte rezistent impotriva abraziunii si prezinta toleranta ridicata pentru daunele cauzate de acizi, solutii alcaline si produse bazate pe hidrocarbon (ulei si grasimi, printre altele).

poliuree
poliuree

Izolatii tevi conducte

Oferim solutii pentru rezolvarea celor mai complexe necesitati in domeniul izolarii anticorozive a conductelor de orice diametru pentru transportul gazelor, petrolului si produselor petroliere si a apei. Folosim o multitudine de sisteme de izolatie putand astfel oferi o solutie potrivita oricaror conditii de lucru precum si oricarei clase de stress si agresivitate a solului. Sistemele noastre de izolatie sunt folosite atat pentru izolarea conductelor noi cat si pentru reabilitarea celor existente, fara a provoca intreruperi de functionare.

izolatie teava
izolatie teava

Placari polistiren fatade

O solutie eficienta pentru izolarea termica a unei case si reducerea costurilor necesare intretinerii acesteia este termoizolarea fatadei cu polistiren expandat. Tehnica presupune aplicarea placilor de polistiren expandat cu un adeziv special, fixarea acestora cu dibluri, aplicarea unei plase din fibra de sticla si acoperirea placilor cu un strat de tencuiala. O casa izolata cu polistiren are peretii protejati de ciclurile inghet/dezghet, pierderile de caldura se reduc substantial, iar vara temperatura din interior este mentinuta in limitele confortului termic. Avantajele acestui tip de termoizolare sunt: placile de polistiren au o greutate redusa si nu afecteaza structura de rezistenta a cladirii; refacerea fatadei permite pastrarea detaliilor arhitectonice prin folosirea profilelor de polistiren; aplicabilitate usoara; costurile reduse atat pentru materiale, cat si pentru manopera.

placari polistiren
placari polistiren

Hidroizolatii

Executam lucrari de izolatii si hidroizolatii pentru constructii civile si industriale conform ultimelor standarde din domeniu. In timp ce hidroizolatia poate fi un component relativ minor din costurile totale de constructie, acesta este un ingredient vital pentru finalizarea cu succes a proiectului si determina longevitatea cladirii. Noi intelegem ca partenerii nostri sunt in continua cautare de solutii hidroizolante testate si durabile, si ca ingredientul critic al oricarui sistem de hidroizolatie este instalarea acesteia.

hidroizolatie
hidroizolatie